Consult en Tarief

De volgende tarieven worden gehanteerd bij:

  • -Individueel consult: intake en vervolg, duur 60 minuten: €98 (vrijstelling van btw)
  • -Relationeel consult: intake en vervolg, duur 60 minuten: €138 (inclusief 21% btw)
  • -Bedrijfsconsult: intake en vervolg duur 60 minuten: €166 (inclusief 21% btw)
  • -Videobellen AVG Proof: uurtarief is conform het betreffende consult.
  • -Verslaglegging naar derden, zoals bv. een therapieverslag voor een bedrijfsarts of huisarts. Hierbij wordt het uurtarief van het betreffende consult gerekend.

 

Betaling dient direct na het consult per pin of contant betaald te worden. De praktijk beschikt over een pinapparaat. De factuur volgt per e-mail in PDF welke je bij de zorgverzekeraar kunt indienen. 

 

Intake

Het eerste gesprek bestaat uit een kennismaking, het omschrijven van het probleem en een voorlopige conclusie.

 

Vervolgconsult

Het tweede en de daarop volgende gesprekken zijn gericht op inzicht bieden in de problematiek en aanpakken van het probleem middels een behandelplan. 

 

Vergoeding 

Afhankelijk van de zorgverzekeraar en de pakketkeuze wordt het consult veelal geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering onder de rubriek "complementaire zorg / alternatieve geneeswijzen" (90-code). Op je factuur zullen alle registratiecodes in kader voor in aanmerking komen van vergoeding omschreven staan.

 

Bedrijven en instellingen gaan steeds vaker over tot het vergoeden van coaching trajecten. Redenen hiervoor zijn verzuimpreventie, dreigende arbeidsongeschiktheid en snelle re-integratie na ziekte. Is uw probleem werk gerelateerd, informeer dan bij uw werkgever naar de mogelijkheden.

 

Ik ben lid van de beroepsverenigingen:

-Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG), vakgroep VPMW

-Register Beroepsoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ)

-Nederlands Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie en Gestalttheorie (NVGAT)

-Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG)

-Nederlandse Associatie voor Psychotherapie (NAP)

 

Op de site van de NFG staat een overzicht welke zorgverzekeraar geheel of gedeeltelijk vergoeden (klik op onderstaande link van de NFG voor het overzicht). 

 hierhttps://www.de-nfg.nl/zorgvergoedingen.html 

 

Verder ben ik European Certificate of Psychotherapy (ECP) gecertificeerd. Dit keurmerk wordt verleend door de European Association for Psychotherapy (EAP). En ben ik aangesloten bij www.emdr-therapeuten.nl (BIVT) en bij Psychologen Nederland (Psyned).

 

Verzetten/ annuleren afspraak                     

Een afspraak kan tot 24 uur voor aanvang kosteloos verzet of geannuleerd worden. Daarna wordt, ongeacht de reden, het normale tarief in rekening gebracht.

 

Crisis en bereikbaarheid bij spoed

Wanneer je binnen de praktijk in behandeling bent en er is sprake van crisis, kun je contact met mij opnemen (mailen, whatsapp of bellen). Kun je mij niet bereiken, neem dan contact op met je huisarts. De praktijk is niet 24 uur per dag bereikbaar. Tijdens kantooruren probeer ik zo snel mogelijk te reageren. Buiten kantooruren kun je contact opnemen met de huisartsenpost.

 

Heb je veel last van gedachten aan zelfmoord, dan kun je ook bellen met online zelfmoorpreventie 0900-0113. of bezoek hun website: www.113.nl